Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Штутгарті презентували Porsche Taycan

Німецька компанія Porsche запустила у виробництво повністю електричний суперкар під назвою Taycan. Новачок позиціонується як 4-дверний седан та націлений на головного конкурента в обличчі Tesla Model S. Наразі відомо, що Porsche Taycan буде поставлятися у трьох варіантах виконання – базовому та більш потужних Turbo і Turbo S. Орієнтовна вартість стартового електромобіля від Porsche скадатиме біля 115 тисяч євро, а топового не меньш ніж 150 тисяч євро.

Porsche Taycan побудований на новій електричній платформі J1, яка в майбутньому стане базою для інших новинок бренду. Архітектура Taycan передбачає встановлення синхроних двигунів загальною потужністю 617 к.с. та акумуляторної батареї на 93,5 кВт/год. Підзарядка акумулятора здійснюється через 800 В систему живлення. Також слід відзначити, що максимальна потужність моделі Turbo дорівнює 671 к.с. та 850 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год триває 3,2 секунди. Флагман з префіксом Turbo S має в своєму розпоряджені 750 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. Цього достатньо для подолання позначки у 100 км/год лише за 2,8 секунди. Максимальна швидкість суперкара обмежена на позначці у 260 км/год.

В Porsche заявили максимальний пробіг для Taycan Turbo на одному заряді у 450 км! І цей показник за досить жорсткими вимірами за  правилами WLTP. Але головною несподіванкою для багатьох стане не відстань яку зможе проїхати цей електрокар а максимальна швидкість зарядки акумуляторної батареї. Виробник вирішив встановити на Taycan систему швидкої зарядки, яка здатна поновити заряд батареї з 5 до 80% лише за 23 хвилини, що на сьогоднішній день є рекордним для серійних легкових автомобілів з електродвигуном. В технічному плані новий Porsche Taycan орієнтується на іншу модель Porsche під назвою Panamera. Доречи, новачок має повний привід, який реалізований на основі синхроної роботи електродвигунів на передній та задній осях. На відміну від старшої Panamera, Taycan є більш компактним та керованим завдяки трикамерній пневмопідвісці з системою Porsche Active Suspension Management. Елегантний кузов Porsche Taycan може похизуватись рекордним коефіцієнтом аеродинамічного спротиву.

В інтер'єрі Taycan переважають чисті лінії та пристрої з сенсорним екраном. В якості додаткового обладнання можна замовити до чотирьох дисплеїв. Якість матеріалів оздоблення дуже висока, адже цей автомобіль націлений на забезпечену аудиторію, здатну витратити понад 100 тисяч євро на непрактичний автомобіль. Ексклюзивні елементи декору та кольори на вибір клієнтів, в тому числі обробка деревом, шкірою та алюмінієм роблять цей салон дуже розкішним та самобутнім.

Замовлення на іноваційний Porsche Taycan почнуть приймати одразу по закінченню автошоу у Франкфурті. Є підозра що квоти 2020 року на цей суперкар закінчаться ще наприкінці 2019 року…

 

 

 

07.09.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Штутгарті презентували Porsche Taycan

Політика конфіденційності